Reakcija
      

Izdelava spletne strani Tujerodne vrste

Opis
projekta

Zavod Symbiosis deluje na področju naravovarstvenega raziskovanja in izobraževanja v Sloveniji in v tujini. En od njihovih projektov temelji na preučevanju in delu s tujerodnimi vrstami.

Izdelava spletne strani se je začela z natančnim načrtovanjem arhitekture spletne strani – že v samem štartu je bilo jasno, da bo to velik projekt, saj bo spletna stran vsebovala podveliko strani. Načrtovanju je sledilo oblikovanje, kjer smo za prevladujoče barve izbrali barve iz narave. Temu je sledilo pisanje programske kode s katero smo zaključili izdelavo spletne strani. V vseh naštetih korakih smo veliko pozornosti posvečali tudi optimizaciji spletne strani za iskalnike.

Spletna stran Tujerodne vrste je bila zelo obsežen projekt, saj je bilo poleg oblikovanja spletne strani potrebno poskrbeti tudi za orodje za urejanje vsebin (CMS). Zaradi naročnikove želje po čim lažjem urejanju vsebin na strani, smo v Reakciji naredili tudi CMS, ki naročniku omogoča vnos novičk, blogov s komentarji, fotogalerij in videogalerij, objavljanje različnih datotek (pdf, doc …), popravljanje vsebin že objavljenih strani, dodajanje novih strani itd.

Podatki
o projektu

Naročnik: Symbiosis

Spletni naslov: www.tujerodne-vrste.info

Objavljeno: May 2012

Kontakt
Naslov:


Telefon:
E-pošta:

Finančni podatki
ID za DDV:
Banka:
TRR:

Reakcija d.o.o.
Cesta 27. aprila 45
1000 Ljubljana
041 282 583SI18468837
Nova Ljubljanska banka
SI56 0201 0025 7927 428
Sporočilo

Če vam lahko kako pomagamo, nam pošljite sporočilo.

  Ime in priimek:

   

  E-naslov:

   

  Naslov:

   

  Sporočilo:

   

  Koliko je ena plus dva?
  Odgovor zapišite s številko:

   

  To vprašanje je namenjeno preprečevanju pošiljanja nezaželene pošte.

   

   

  ©2024 Reakcija | Sitemap