Reakcija
28
Oct

Osvežen Facebook

Na naš Facebook profil smo dodali nove slike zaključenih projektov.


16
Oct

Prenovljena spletna stran Reakcije

Dostikrat pregovor “kovačeva kobila je vedno bosa”  drži kot pribit. Tudi Reakcija je bila do tega trenutka brez spletne strani, ki bi prikazala vse kar ustvarimo. Zato smo se pa sedaj toliko bolj potrudili in ustvarili spletno stran, ki jo v celoti poganja CMS (content management system – orodje za samostojno dodajanje vsebin) in na kateri je predstavljeno skoraj čisto vse kar smo ustvarili v več kot desetih letih dela.


2
Oct

Misija Evrovizija

Tudi Reakcija je sodelovala pri novi oddaji Misija Evrovizija – za RTV SLO smo namreč oblikovali spletno stran, s pomočjo katere lahko lažje sledite izboru predstavnika Slovenije na Evroviziji 2012, ki se bo odvijala v Azerbadjianu. Ogled spletne strani na www.misijaevrovizija.si.


18
Sep

Samoportretiranje

Kako pri ljudeh ukini strah pred fotoaparata? Kako jih najhitreje pripraviti do tega, da se med slikanjem sprostijo? Kako jih v manj kot pol minute prepričati, da pred fotoaparatom počnejo tudi “kozlarije”, ki jih drugače ne bi? Odgovor je preprost – selffishstudio. Bojanu Breclju smo pomagali pri postavitvi njegovega prenosnega studia na poporočni zabavi v Cankarjevem domu. Več informacij o delovanju sistema pa na prej omenjeni spletni strani.

Še en namig – če želite preveriti kako deluje ta sistem v praksi, si oglejte interaktivno razstavo Mestnega muzeja Ljubljana, ki bo na ogled od 18. oktobra do 31. decembra 2011.


O podjetju

 • O podjetju
 • Kontakt
  Naslov:


  Telefon:
  E-pošta:

  Finančni podatki
  ID za DDV:
  Banka:
  TRR:

  Reakcija d.o.o.
  Cesta 27. aprila 45
  1000 Ljubljana
  041 282 583  SI18468837
  Nova Ljubljanska banka
  SI56 0201 0025 7927 428
  Sporočilo

  Če vam lahko kako pomagamo, nam pošljite sporočilo.

   Ime in priimek:

    

   E-naslov:

    

   Naslov:

    

   Sporočilo:

    

   Koliko je ena plus dva?
   Odgovor zapišite s številko:

    

   To vprašanje je namenjeno preprečevanju pošiljanja nezaželene pošte.

    

    

   ©2023 Reakcija | Sitemap