Reakcija

Oglasi

Oglasi morajo biti kreativni, zapomnljivi in morajo pri potencialnih strankah vzbuditi zanimanje za določeno storitev ali izdelek.

Opis

Ni važno ali oglašujemo izdelek/storitev, ki stane nekaj EUR ali pa takega, ki stane par sto tisoč EUR – oglasi morajo pri strankah vzbuditi pozornost.

Pred izdelavo in oblikovanjem oglasa je potrebno natančno analizirati ciljno publiko – starost, izobrazbo, višino prihodkov, področje bivanja, prostočasne aktivnosti … Vzporedno s tem je pa potrebno tudi preučiti konkurenco in ugotoviti kaj so prednosti oglaševanega izdelka/storitve, ki jih je pametno poudariti.

V kolikor se bodo oglasi za neko storitev/izdelek pojavljali v tiskanih medijih različnih formatov (časopisi, revije), je to potrebno upoštevati že pri oblikovanju in temu primerno prilagoditi velikosti in vsebino oglasov.

Zadnji korak pri izdelavi koraka je zakup oglasnega prostora v medijih.Pri tem je potrebno poznati strukturo bralcev, branost posameznega tiskanega medija in njegov doseg.

V podjetju Reakcija lahko poskrbimo za vse zgoraj naštete korake – od analize ciljne publike, do zakupa oglasnega prostora in objave oglasov.


Koraki

 1. Sestanek z naročnikom.
 2. Oblikovanje oglasa.
 3. Predstavitev oblikovne rešitve.
 4. Priprava oglasa za tisk.
 5. Oddaja v tisk.

Dodatna ponudba

Zadnji zaključeni projekti s tega področja

Oglas: prodaja motornih plovil Elan

Podjetje BNC d.o.o. je naročilo oblikovanje celostranskega oglasa, v katerem bi predstavili celotno Elanovo floto motornih plovil.

Opis projekta

Oglas: prodaja motornih plovil Elan

Za podjetje Elan Motor Yachts smo naredili serijo različnih celostranskih oglasov, ki so predstavljala različne Elanove motorne jahte.

Opis projekta

Oglas: prodaja motornih plovil Elan

Po zelo uspešnem (“črnem”) oglasu v letu 2006, se je naročnik odločil, da želi konec leta 2008 ponovno imeti oglas, ki bo temeljil na črni barvi. Oblikovali smo dve verziji celostranskega oglasa – pokončnega in ležečega.

Opis projekta

Oglas: prodaja polizpodrivnih plovil

Podjetje BNC je v letu 2008 začelo sodelovati tudi z različnimi proizvajalci polizpodrivnih plovil: Trader, Hershine in DeFever. Nastala je serija celostranskih oglasov, ki so bili objavljeni v vseh slovenskih navičnih revijah.

Opis projekta

Oglas: charter motornih plovil

Oglas na zelo samosvoj način propagira charter motornih jaht. Po zelo dobrem uspehu “črnega” oglasa za prodajo plovil v letu 2006, smo se za leto 2007 odločili, da bo tokratni oglas ravno nasproten od prejšnjega – tukaj bo črno barvno nadomestila bela. Tudi ta oglas je celostranski. Soavtorici oglasa: Mira Črešnar in Tanja Tribušon. Opomba: […]

Opis projekta

Oglas: prodaja motornih plovil Elan

Celostranski oglas za prodajo motornih plovil  Elan v sezoni 2006. Oglas je bil večkrat objavljen na notranjih straneh slovenskih navtičnih revij, kot tudi na zunanjih platnicah teh revij. Posebnost oglasa je v tem, da se pred tem (vsaj po našem vedenju in raziskavah) v slovenskih navtičnih revijah niso pojavljali oglasi, ki bi temeljili na črni […]

Opis projekta

Za ogled seznama vseh naših zaključenih projektov kliknite na spodnji gumb.

O podjetju

 • O podjetju
 • Kontakt
  Naslov:


  Telefon:
  E-pošta:

  Finančni podatki
  ID za DDV:
  Banka:
  TRR:

  Reakcija d.o.o.
  Cesta 27. aprila 45
  1000 Ljubljana
  041 282 583  SI18468837
  Nova Ljubljanska banka
  SI56 0201 0025 7927 428
  Sporočilo

  Če vam lahko kako pomagamo, nam pošljite sporočilo.

   Ime in priimek:

    

   E-naslov:

    

   Naslov:

    

   Sporočilo:

    

   Koliko je ena plus dva?
   Odgovor zapišite s številko:

    

   To vprašanje je namenjeno preprečevanju pošiljanja nezaželene pošte.

    

    

   ©2024 Reakcija | Sitemap