Reakcija
      

Spletna stran Svetovne skavtske konference

Opis
projekta

Zveza tabornikov Slovenije – nacionalna skavtska organizacija (ZTS) je kandidirala za organizacijo 40. Svetovne skavtske konference in 12. Svetovnega skavtskega foruma mladih, ki se bosta odvila leta 2014. Na teh dveh dogodkih se bodo izdelale smerice za nadaljnje delovanja Svetovne organizacije skavtskega gibanja, ki je največja svetovna mladinska organizacija, saj šteje skoraj 30 milijonov članov.

Ker se v Reakciji zavedamo svoje družbene odgovornosti, smo za ZTS izdelali celostno grafično podobo v njenem najširšem možnem obsegu – logotip, tiskovine (dopisni papir, kuverte, predstavitveno brošuro, letake …), promocijske artikle (jojo, zapestnicemajice …), spletno stran, razstavne stojnice za regijske konference … Hkrati smo pa tudi pomagali pri postopku priprave kandidature.

Izdelava spletnih strani je bila v celotnem procesu nastajanja usklajena z vsemi ostalimi promocijskimi aktivnostmi.

ZTS je v postopku kandidature premagala italijansko skavtsko organizacijo, ki je kandidirala s svetovno znanimi Firencami. Leta 2014 bo v Ljubljani in na Rogli gostovalo več kot 1200 najvišjih predstavnikov taborniško-skavtskih organizacij s celega sveta.

Podatki
o projektu

Naročnik: Zveza tabornikov Slovenije

Spletni naslov: www.wsc2014.si

Objavljeno: January 2011

Naročnikovo
mnenje

Miha Maček je za potrebe kandidature ZTS za organizacijo Svetovne skavtske konference in Foruma mladih pripravil pregledno spletno stran, ki je že v času kandidature uspešno služila svojemu namenu, brez večjih posegov pa jo bomo lahko nadgradili tudi za potrebe pridobljenih dogodkov. V zadnji, ključni fazi kandidature se je Miha ažurno odzival na naše zahteve glede strani in tako dodal svoj delež h končnemu uspehu.

Nina Kušar, načelnica ZTS za mednarodne odnose

Kontakt
Naslov:


Telefon:
E-pošta:

Finančni podatki
ID za DDV:
Banka:
TRR:

Reakcija d.o.o.
Cesta 27. aprila 45
1000 Ljubljana
041 282 583SI18468837
Nova Ljubljanska banka
SI56 0201 0025 7927 428
Sporočilo

Če vam lahko kako pomagamo, nam pošljite sporočilo.

  Ime in priimek:

   

  E-naslov:

   

  Naslov:

   

  Sporočilo:

   

  Koliko je ena plus dva?
  Odgovor zapišite s številko:

   

  To vprašanje je namenjeno preprečevanju pošiljanja nezaželene pošte.

   

   

  ©2024 Reakcija | Sitemap